Sunday, February 20, 2011

ciri-ciri lelaki idaman .

ok, ari ni nk kongsi skit tntang ciri2 lelaki idaman dila.
hikhik !. agak plik eh, tiba2 nk kongsi kt blog ni.
ok2 , dila mmg nk sgt ciri2 lelaki idaman yg soleh .
eh , soleh la sgt. diri sndiri pn xbtul .
bkn'y xsolehah yer kwan2 .

ni la ciri2 laki idaman dila :

  • lelaki ni msti la prihatin yer kawan2
Iaitu mendengar dengan teliti apa yang dila cakap bukan dengar dengan telinga yang kembang aje yer kwan2..dan bukan masuk telinga kiri keluar telinga kanan sebab cara mendengar begitulah yang biasanya mendorong kaum perempuan jadi membebel, bila dah membebel, panjanglah ceritanya, lepas tu pandai pulak nak menuduh  yang kami ni dj baru hot fm.hehe.kesalahan sendiri tak perasan..kwan2 msti nk lelaki yg jnis yg prihatin kn ? okie kita prgi yg len plak .
  • lelaki ni bole m'jadi penawar .
rajin dan pandai memberikan kata-kata keramat untuk jadi penawar hati dila walaupun xda rupa . itu xpenting langsung. asalkan bole menjadi penawar sakit ati, sakit jiwa . kata2 manis dari mulut seorang lelaki juga diperlukn untuk m'jadi penawar segala bisa.
  • lelaki yg berhati2
Iaitu berhati-hati dan tidak mudah-mudah saja untuk mengeluarkan kritikan terutama tentang masakan dila. Sebab... ketahuilah ye.. apabila kaum perempuan masak,   mereka bukanlah memasak untuk dikritik atau dikomen itu ini, kalau mereka makan xpe, klu mereka memasuki peraduan masakan. bole la diterima gak.. biarkanlah mereka sendiri yang mengaku makanan itu tak sedap. Lain daripada itu, sedap tak sedap..'pulun' aje le...!!! lelaki yg men pulun 2 la dila cari eh !. hehe. dila msk pn xsedap . jujur eh, kwan2.

ok2, next time dila cite lgi eh .
hehe. byk lgi ni . maklum la laki idaman kn? hehe
ok c u next entry.

http://www.emocutez.com bai kwan2 .

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...